close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Szűrés

Szín
Anyaga
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Test

Akciókamera

Azoknak, akik szeretnek utazni, emlékeket gyűjteni, esetleg búvárkodni vagy érdeklődnek az extrém sportok iránt, azoknak feltétlenül be kell szerezni egy akciókamerát termékeink közül, hogy a feledhetetlen pillanatokat megörökítsék. Ezek olyan kialakítású kamerák, amelyek jól tűrik a szélsőséges helyzeteket is. Kialakításuknak köszönhetően ütés-és vízállók is, így minden körülmények között praktikusak. Tökéletes képminőséget készítenek síelés, biciklizés, búvárkodás és bungee jumping-ozás közben is. Bármilyen kaland során magunkkal tudjuk őket vinni, hiszen kicsik, így zsebben is könnyen elférnek.

Életünkben sok olyan pillanat van, amikor ennek a kamerának a hasznát vehetjük, hiszen méretükből adódóan, használatuk is nagyon egyszerű és kényelmes. A hagyományos kamerák jóval nagyobbak, érzékenyebbek és szállításuk sem olyan egyszerű, mint az akciókameráké, ráadásul kínálatunkban kapható válltáskával a szállítást még biztonságosabbá tehetjük. Akár még hegymászás közben is használhatók, hiszen megfelelő kiegészítőkkel a fejünkre is felhelyezhetjük.
Az akciókamerák előnye még a könnyű kezelhetőség. Kevés gombbal rendelkeznek, amelyek az alapfunkciók vezérlésére szolgálnak, így bármilyen helyzetben könnyen kezelhetők.

Tovább

Hogyan válasszuk ki a megfelelő akciókamerát?
Manapság az ilyen típusú kamerákból egyre nagyobb a kínálat, ami valljuk be, jócskán megnehezíti a dolgunkat. Nem egyszerű kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb típust, ezért érdemes néhány szempontot figyelembe venni, ha ilyen termékre szeretnénk beruházni.

A sportkamerákat vagy akciókamerákat bárhol használhatjuk, ahová a hagyományos kamerákat veszélyes lenne magunkkal vinni. Nem csak a készülék sérülései miatt kockázatos ez, hanem a saját biztonságunk érdekében is, hiszen hegymászás alkalmával, nem ajánlatos egy méretes kamerát magunkkal cipelni vagy esetben mászás közben megpróbálni használni.

Amennyiben ilyen kamerát vásárolunk, fontos, hogy az rendelkezzen rögzítési lehetőséggel. Ezeket akkor tudjuk megfelelően kihasználni, ha felvételezés alkalmával rögzíteni tudjuk a sisakunkra vagy a kerékpárra, esetleg táskánkra. A sisakra való rögzíthetőség nagyon fontos és hasznos is, hiszen például snowbordozás során nem tudnánk a készüléket kézben tartani. Ennek köszönhetően lehetőségünk van az igazán feledhetetlen pillanatok rögzítésére is. Vannak olyan kiegészítők, tartók is, amelyek lehetővé teszik, hogy a kamerát a bicikli kormányára vagy az autó szélvédőjére rögzítsük. Ha vízben szeretnék használni a készüléket, akkor fontos a vízálló tok megvásárlása is.

Amikor akciókamerát szándékozunk vásárolni, fontos odafigyelni az audiovizuális képességeire is. Lényeges szempont a készülék felbontása, hogy az milyen minőségű videók készítésére alkalmas. A képstabilizátor is nagyon fontos tényező főleg akkor, ha adrenalindús terepen készül a felvétel. Segítségével nem készülnek rázkódó, ugráló felvételek, hiszen a stabilizáció „kiegyenlíti, elnyeli” ezeket a rázkódásokat. Síeléshez, biciklizéshez és hasonló tevékenységekhez elengedhetetlen a képstabilizátorral ellátott készülék, esetleg kiegészítőként is lehetséges a stabilizátor pótlása.

A nagyítás vagy a zoom a fényképezés fontos eleme. Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, amikor rá kell közelíteni a tárgyra, amelyet videózni vagy fotózni szeretnénk. A sportkameránál ez a szempont annyira nem lényeges, de ha Ön úgy gondolja, hogy szüksége lesz rá, akkor ezt is vegye számításba, ha akciókamerát vásárol.

A képváltási frekvencia is lényeges a kameráknál. Ez arról árulkodik, hogy a készülék hány képet rögzít másodpercenként. Ezt az FPS érték határozza meg, ami kihat a felvétel folyamatosságára. Az ilyen kameráknál a hangfelvételezés nem az elsődleges szempont, de ha Önnek erre szüksége van, akkor érdemes olyan készüléket vásárolni, amely minőséges felvételeket készít vagy kiegészítőként plusz mikrofont vásárolhat. Vásárlás előtt mindenképp érdemes átgondolni, hogy milyen célra szeretnénk a készüléket használni, és ennek megfelelő darabot vásárolni.

Ha még mindig bizonytalannak érzi magát, keressen minket telefonon a +36-30/381-0814-es számon és segítünk a döntésben!

Tovább