close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Test

B+W cirkuláris polárszűrő S03 - MRC felületkezelés - F-Pro foglalat - 37 mm

CPL (cirkuláris polárszűrő)
B+W cirkuláris polárszűrő S03 - MRC felületkezelés - F-Pro foglalat - 37 mm

B+W cirkuláris polárszűrő S03 - MRC felületkezelés - F-Pro foglalat - 37 mm

Raktáron
34 990 Ft

Részletek

A B+W szûrõi kiváló fizikai jellemzõkkel bíró sárgaréz ötvözetbõl gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegbõl készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minõségi követelményeknek megfelelõen. Végül, különbözõ felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szûrõk tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany".
A B+W cirkuláris polárszûrõk (gyári kód: S03) radikálisan csökkentik a tükrözõdéseket, növelik a kép színtelítettségét. A polárszûrõ szinte nélkülözhetetlen kelléke a szabadban történõ fotózásnak. Optimális teljesíményének léréséhez a szûrõt a külsõ részének elforgatásával be kell állítani. A keresõképen ellenõrizhetõ a megfelelõ pozíció. Használatakor láthatóvá válik az ég természetes kékje, kirajzolódnak a fehér felhõfodrok. A vízfelszín, vagy üvegfelületek tükrözõdésének kizárásával az azok mögötti tartalmak is fotózhatóvá válnak.
Ezt a szûrõt mindkét oldalon nyolc rétegû felületkezeléssel (MRC) látják el, melyek többek között a tükrözõdésmentesítést és a szennyezõdésállóságot biztosítják.
Ez a szûrõ F-pro foglalattal készül, ami a B+W sztenderd foglalata, mely nagylátószögû objektíveken is kitûnõen használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további szûrõ (pl. CPL), vagy tartozék csatlakoztatható, valamint a belsõkörmös objektívsapkák használhatóak.

Adatok

Gyártó
B+W
Terméktípus
Szűrő
Termék Magasság
5
Termék Szélesség
37
Termék Hosszúság
37
Szín
Fekete
Anyaga
Sárgaréz
Súly (Kg)
0.054 kg
Termék Súlya Bruttó
54
Termék Súlya Nettó
34
Objektív átmérő
37
Szűrő típusa
Polarizáció
Szűrő modell
Kerek (menettel)
Funkciók
nagylátószögű objektíven is használható
Polarizációs szűrő típusa
Kör alakú
Cikkszám
BW1069182