close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Test

B+W clear szűrő 007 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 49 mm

UV, Clear és Protect
B+W clear szűrő 007 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 49 mm

B+W clear szűrő 007 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 49 mm

Raktáron
18 990 Ft

Részletek

A B+W szûrõi kiváló fizikai jellemzõkkel bíró sárgaréz ötvözetbõl gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegbõl készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minõségi követelményeknek megfelelõen. Végül, különbözõ felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szûrõk tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany".
A B+W clear szûrõket (gyári kód: 007) elsõsorban az objektív frontlencséjének fizikai védelmére használják.
A rögzíteni kívánt valóságot torzításmentesen, eredeti színeiben, abszolút minimális fényveszteséggel (< 0,5%) továbbítja az optikán keresztül a filmhez, vagy a szenzorhoz. A clear szûrõk az UV szûrõktõl annyiban különböznek, hogy nem egy határozott frekvencitartományt szûrnek ki a beérkezõ fény hullámtartományából, hanem csak az üveg természetes UV-szûrésének megfelelõen viselkednek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy digitális gépek esetén (egészen extrém helyzetek kivételével) semmilyen különbséget nem észlelünk a clear és az UV szûrõ között. Az UV sugárzásra érzékeny negaítv filmek esetében egyhe kékeltolódás jelentkezhet clear szûrõk használatakor, magas UV sugárzási szint mellett. Filmes gépekhez így általában UV szûrõt javasolunk, digitális gépek esetében mindkét szûrõtípus tökéletesen megfelelõ.
Ezt a szûrõt mindkét oldalon nyolc rétegû felületkezeléssel (MRC) látják el, melyek többek között a tükrözõdésmentesítést és a szennyezõdésállóságot biztosítják.
Ez a szûrõ F-pro foglalattal készül, ami a B+W sztenderd foglalata, mely nagylátószögû objektíveken is kitûnõen használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további szûrõ (pl. CPL), vagy tartozék csatlakoztatható, valamint a belsõkörmös objektívsapkák használhatóak.

Adatok

Gyártó
B+W
Terméktípus
Szűrő
Termék Magasság
5
Termék Szélesség
49
Termék Hosszúság
49
Szín
Fekete
Anyaga
Sárgaréz
Súly (Kg)
0.043 kg
Termék Súlya Bruttó
43
Termék Súlya Nettó
23
Objektív átmérő
49
Szűrő típusa
Védelem
Szűrő modell
Kerek (menettel)
Cikkszám
BW1001697