close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Test

B+W sötétvörös szűrő 091 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 77 mm

Sötétvörös
B+W sötétvörös szűrő 091 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 77 mm

B+W sötétvörös szűrő 091 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 77 mm

Raktáron
44 990 Ft

Részletek

A B+W szûrõi kiváló fizikai jellemzõkkel bíró sárgaréz ötvözetbõl gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegbõl készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minõségi követelményeknek megfelelõen. Végül, különbözõ felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szûrõk tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany".
A fekete-fehér fotózásban gyakori a színszûrõk használata, melyekkel egyes színek fekete-fehér leképezõdését módosíthatjuk. Ezekkel a kívánt árnyalatok kiemelhetõek, mások elsimíthatóak.
Víz alatti fotózásban a víz kék-zöld színeltolását és a mélységgel növekvõ intenzitását lehet ellensúlyozni a megfelelõ színegyensúly eléréséhez.
A B+W sötétvörös kontraszt szûrõ (gyári kód: 091) més sötétebbé teszi a sárga tónusokat, hiszen az átláthatóság csak a narancs-vörös régióban kezdõdik. Extrém tonális elkülönítéseket, grafikai megjelenítést és drámai hatásokat idéz elõ.
Használatakor kb. 3 Fé korrekcióval kell számolni.
Ezt a szûrõt mindkét oldalon nyolc rétegû felületkezeléssel (MRC) látják el, melyek többek között a tükrözõdésmentesítést és a szennyezõdésállóságot biztosítják.
Ez a szûrõ F-pro foglalattal készül, mely a B+W sztenderd foglalata, mely nagylátószögû objektíveken is kitûnõen használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további tartozék csatlakoztatható, valamint a belsõkörmös objektívsapkák használhatóak.

Adatok

Gyártó
B+W
Terméktípus
Szűrő
Termék Magasság
5
Termék Szélesség
77
Termék Hosszúság
77
Szín
Piros
Anyaga
Sárgaréz
Súly (Kg)
0.083 kg
Termék Súlya Bruttó
83
Termék Súlya Nettó
51
Objektív átmérő
77
Szűrő típusa
Különleges hatások
Szűrő modell
Kerek (menettel)
Funkciók
nagylátószögű objektíven is használható
Speciális effektusok
Színezett
Cikkszám
BW45955