close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Test

B+W szürkeszűrő ND4 (0.6) 102 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 77 mm

ND4 (0.6), -2 Fé
B+W szürkeszűrő ND4 (0.6) 102 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 77 mm

B+W szürkeszűrő ND4 (0.6) 102 - MRC felületkezelés - F-pro foglalat - 77 mm

Raktáron
38 990 Ft

Részletek

A B+W szûrõi kiváló fizikai jellemzõkkel bíró sárgaréz ötvözetbõl gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegbõl készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minõségi követelményeknek megfelelõen. Végül, különbözõ felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szûrõk tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany".
Semleges szürkeszûrõ a beérkezõ fénymennyiség csökkentésére szolgál. Használata akkor szükséges, ha pl. fotózásban kis mélységélesség (tág rekesz) mellett hosszabb záridõt szeretnénk alkalmazni (svenkelés, vagy mozgó víz fátyolosítása) és a legkisebb érzékenység mellett is túlexponált képeket kapnánk. Videózásban leggyakrabban az átlagos képfrissítési sebesség (30 kép/mp) és tág rekesz (témakiemelés) mellett, verõfényes idõben fordul elõ túl világos felvétel. Többféle, különbözõ intenzitású fénycsökkenést eredményezõ szûrõ közül választhatunk.
A B+W ND4 szürkeszûrõ (gyári kód: 102) 2 Fé csökkenést idéz elõ (negyedannyi fényt enged az objektívbe), azaz pl. ugyanolyan érzékenység és zársebesség (videóban képfrissítés) mellett 2 rekeszértékkel tágabb (pl. f/4 helyett f/2) blendével dolgozhatunk.
Ezt a szûrõt mindkét oldalon nyolc rétegû felületkezeléssel (MRC) látják el, melyek többek között a tükrözõdésmentesítést és a szennyezõdésállóságot biztosítják.
Ez a szûrõ F-pro foglalattal készül, ami a B+W sztenderd foglalata, mely nagylátószögû objektíveken is kitûnõen használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további szûrõ (pl. CPL), vagy tartozék csatlakoztatható, valamint a belsõkörmös objektívsapkák használhatóak.

Adatok

Gyártó
B+W
Terméktípus
Szűrő
Termék Magasság
5
Termék Szélesség
77
Termék Hosszúság
77
Szín
Fekete
Anyaga
Sárgaréz
Súly (Kg)
0.084 kg
Termék Súlya Bruttó
84
Termék Súlya Nettó
52
Objektív átmérő
77
Szűrő típusa
Semleges sűrűségű
Szűrő modell
Kerek (menettel)
Funkciók
nagylátószögű objektíven is használható
Cikkszám
BW45084