close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Test

B+W UV szűrő 010 - MRC nano felületkezelés - XS-pro digital foglalat - 55 mm

UV, Clear és Protect
B+W UV szűrő 010 - MRC nano felületkezelés - XS-pro digital foglalat - 55 mm

B+W UV szűrő 010 - MRC nano felületkezelés - XS-pro digital foglalat - 55 mm

Raktáron
20 990 Ft

Részletek

A B+W szûrõi kiváló fizikai jellemzõkkel bíró sárgaréz ötvözetbõl gyártott foglalattal és nagy tisztaságú, torzításmentes, vastag Schott gyártmányú üvegbõl készülnek, különösen precíz kidolgozással, a legmodernebb gyártástechnológiával, a legmagasabb minõségi követelményeknek megfelelõen. Végül, különbözõ felületkezeléssel látják el az egyes típusokat, melyekkel teljessé válik a B+W szûrõk tökéletessége. A felhasznált alapanyagoktól az utolsó simításokig, 100% "Made in Germany".
A B+W UV szûrõket (gyári kód: 010) elsõsorban az objektív frontlencséjének fizikai védelmére használják. A fény 300 nm-nél kisebb hullámhosszú tartományát blokkolják, majd intenzív emelkedéssel egyre nagyobb részt engednek át. Kb. 430 nm-tõl abszolút minimális fényveszteséggel (< 0,5%), adják át a valóságot az objektív felé.
Digitális gépek esetén (egészen extrém helyzetek kivételével) semmilyen különbséget nem észlelünk a clear és az UV szûrõ használata között. Az UV sugárzásra érzékeny negatív filmek esetében az UV szûrõ megakadályozza az egyhe kékeltolódást és kivilágosodást pl. magashegységekben, tengeren, vagy rendkívül tiszta levegõjû helyeken.
Ezt a szûrõt mindkét oldalon nyolc rétegû felületkezeléssel látják el, melyek többek között a tükrözõdésmentesítést és a szennyezõdésállóságot biztosítják. Ezen felül egy nano bevonatot is kapott, mely nedvességtaszító hatású és a tisztítást is nagyon megkönnyíti.
Ez a szûrõ XS-pro foglalattal készül, mely vékonyított kivitelû, nagylátószögû objektíveken is kitûnõen használható. Frontoldali menettel is ellátták, így további szûrõ (pl. CPL), vagy tartozék csatlakoztatható, valamint a belsõkörmös objektívsapkák használhatóak.

Adatok

Gyártó
B+W
Terméktípus
Szűrő
Termék Magasság
5
Termék Szélesség
55
Termék Hosszúság
55
Szín
Fekete
Anyaga
Sárgaréz
Súly (Kg)
0.054 kg
Termék Súlya Bruttó
54
Termék Súlya Nettó
22
Objektív átmérő
55
Szűrő típusa
UV
Szűrő modell
Kerek (menettel)
Funkciók
könnyen tisztítható, víztaszító
Cikkszám
BW1066119